Vacature: backoffice medewerker (minimaal 12 uur)

Voice to Voice is specialist in backoffice-op-afstand. Samen met 12 collega’s werken wij met plezier voor onze klanten als hun vakkundige secretaresse, telefoniste en commercieel medewerker binnendienst. Wij zijn trots op onze klantportfolio waaronder veel makelaarskantoren. Daarnaast mogen wij een groot aantal bedrijven uit andere branches tot onze vaste klantenkring rekenen.

Vanwege groei bij de makelaardij zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als backoffice medewerker geef je secretariële ondersteuning en telefonisch support.
Je hebt ruime ervaring hebt als secretaresse op een makelaarskantoor, je bent communicatief zeer vaardig met een heldere en frisse telefoonstem. Je hebt humor en kan tegen een hectische werkdag! Na vijftig telefoongesprekken op een dag ben je nèt zo vriendelijk en klantgericht als bij gesprek nummer één.

De functie-eisen op een rijtje

  • Je beschikt over minimaal MBO en bij voorkeur HBO werk- en denkniveau en kunt dat aantonen vanuit jouw opleiding(en) of werkervaring
  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding en/of een opleiding in de vastgoed/makelaardij
  • Je hebt gedegen werkervaring in de makelaardij (must)
  • Je kunt uitstekend overweg met MS Office en bij voorkeur ook met Realworks
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en je beheerst de Engelse taal (mondeling)
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week en later uitbreiding naar meer uren.

Werken bij Voice to Voice betekent werken in een klein team dat fanatiek is in de professionele wijze waarop zij haar klanten op secretarieel, commercieel en administratief gebied ondersteunt. Interesse? Bel dan met Irene de Boer op 088-8440844.

Reacties zijn gesloten.