Vacature Telemarketeer

Taken en verantwoordelijkheden

In de functie van telemarketeer benader je telefonisch, vanuit onze locatie in Lemmer, op professionele en prettige wijze potentiële zakelijke klanten voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachten variëren van het maken van afspraken en het doen van klanttevredenheidsonderzoeken tot het updaten van klantenbestanden en relatiebeheer. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een telemarketeer met commerciële ervaring.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een echte vastbijter. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een grote mate van doorzettingsvermogen en vrolijkheid. Je hebt ervaring in het geautomatiseerd verwerken van resultaten. In je werk weet je het tempo erin te houden. Je bent woonachtig in de buurt van Lemmer. Ervaring met commercieel bellen is een must.

Wat bieden wij

  • Een dienstverband van in eerste instantie 12-16 uur per week.
  • Veel afwisseling
  • Gezellig maar hardwerkend team
  • Een informele werksfeer

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, dan nodigen wij je uit om te bellen met Irene de Boer op nummer 088 844 0844. Schriftelijke reacties worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reacties zijn gesloten.