Callcenter Amsterdam

Bent u opzoek naar een callcenter of telemarketingbureau in Amsterdam? Maak dan eens kennis met Voice to Voice. Voice to Voice is een bureau voor B2B telemarketing, backoffice ondersteuning,  telefoonservice en sales trainingen en heeft klanten uit onder andere Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Diverse callcenter diensten

Onze telemarketing diensten bestaan hoofdzakelijk uit: bezoekafspraken maken met prospects en klanten, agendaplanning voor de accountmanagers van onze opdrachtgevers, database verrijking door het opschonen van klantenbestandendirect mailingen nabellen, mystery calling en telefonische enquêtes afnemen voor een klanttevredenheidsonderzoek of marktonderzoek.

Ons callcenter beschikt over ervaren telemarketeers

Het team van Voice to Voice bestaat uit volwassen telemarketeers die veel ervaring hebben in salestrajecten. Onze telemarketeers krijgen vooraf een uitgebreide briefing en verdiepen zich heel goed in uw organisatie en uw dienst of product. Zij weten goed hoe je een kwalitatief telefoongesprek voert. Als B2B callcenter hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de afspraken. Bij ons gaat kwaliteit dan ook boven kwantiteit. Tussentijds voeren we continue telefonisch overleg met u als opdrachtgever. U ontvangt dagelijks een overzicht met de belacties en aan het eind van het project volgen een uitgebreide rapportage en een afrondingsgesprek. Dat doen we allemaal persoonlijk, want dat vinden wij belangrijk! Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Callcenter Amsterdam

Graag informeren wij u over wat Voice to Voice voor u in Amsterdam kan betekenen. Bel of mail ons en wij informeren u graag verder. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.