Belplek met coaching – de flexplek voor jouw acquisitie!

Eigen acquisitie doen is vaak een struikelblok voor zzp’ers en account managers. Het komt er niet van, er is te veel afleiding of je verhaal voelt niet goed. Dit terwijl bellen nog altijd een zeer effectieve manier is om je klanten of leads warm te houden en aan tafel te komen. Eigenlijk doe je dit het liefste zelf. Ondernemers die het sales heft in handen willen nemen, die weten dat een stok achter de deur soms nodig is en op deze manier de ontwikkeling van hun bedrijf en hen zelf een boost willen geven.

Natascha Dekker, Cyclone-Europe BV, heeft de flex bel plek voor ons getest:

Ik kan het iedereen aanbevelen om een werkplek bij Voice to Voice te huren. Het is een geweldig leuk team van enthousiaste dames en ik voelde me er meteen thuis. De begeleiding was super. Allereerst hebben wij mijn belscript doorgenomen en kreeg ik diverse tips hoe het beter kon. Daarna heb ik mee geluisterd met een aantal gesprekken, erg leerzaam!
Tijdens het bellen werd er mee geluisterd en kreeg ik direct na het gesprek feedback, waar ik in het volgende gesprek weer mijn voordeel mee deed. Ik had verwacht dat ik de andere dames zou horen bellen en dit is niet het geval. 

Ik werk normaal gesproken thuis en heb hier vaak afleidingen die mij van het bellen weerhouden. 

Bij Voice to Voice focus je op het bellen en heb je geen afleidingen.

Verhoog het respons op uw mailing

Professioneel aan de slag met de belplek van Voice to Voice?

Voice to Voice biedt de oplossing om professioneler te gaan bellen met een gestructureerde bel plek inclusief coaching. En ik hoor je al denken; “Dat kan ik zelf ook wel, ik ga er toch echt rustig voor zitten.” Voice to Voice helpt je graag binnen een inspirerende werkomgeving, salescoaching een professioneel belscript en ondersteuning van gemotiveerde bellers om je heen.

Wanner heb jij voor het laatst echt een hele dag efficiënt aan jouw acquisitie gewerkt?

Bellen op de flexplek biedt:

    • Een professionele stok achter de deur
    • Geen cursus of oefenrondjes
    • Direct aan de slag met een salescoach
    • Een flexibele werkplek
    • 5 dagen met de strippenkaart voor €150 per dag

Direct contact? Bel 088 844 0844

Wij helpen je graag om de acquisitie een boost te geven! 

Lees hier alles over de Belplek met coaching

 

Reacties zijn gesloten.