Gestructureerd klanten winnen: de belplek met coaching!

Eigen acquisitie doen is een vaak een struikelblok. Het komt er niet van, het is niet leuk om te doen, je ruimte is onrustig of je verhaal voelt niet goed: legio redenen waarom het er bij blijft. Terwijl bellen nog altijd een zeer effectieve manier is om bij klanten aan tafel te komen en eigenlijk wil je dit ook zelf doen toch?

Waarom gun jij niet veel meer klanten jouw product of dienst?

Met onze belplek met coaching zet je werkelijk de stap om je bedrijf te laten groeien. Onze belplek omvat jouw salescoaching, stok achter de deur en acquisitieplanning. En dat allemaal in een omgeving waar alle faciliteiten en ondersteuning aanwezig zijn.

De voordelen van een belplek met coaching:

  • Inspirerende werkomgeving waar bellen de activiteit is
  • Gebruik maken van de kennis van de telemarketing salescoach: van script tot klantenlijst, van gesprekstechnieken tot gerichte coaching
  • Gemotiveerd worden doordat er meer bellers zijn (je hoort een ander)
  • Professionele manier van bellen met een headset via het internet
  • Geen cursus of oefenrondjes, gewoon direct aan het werk ( en werkelijk scoren!)
  • Feedback dat scoort
  • No excuses: je beltijd is niet alleen gereserveerd, maar je gaat werkelijk aan de slag!
  • Wij zijn misschien wel de leukste stok achter de deur, de meest effectieve in ieder geval!

Voorbereiding & Werkwijze

Voor je aan de slag kunt: bellen is een vak. Het is niet zo verwonderlijk dat ook jij liever met je vak bezig bent. Toch vraagt het serieuze aandacht en daarom beginnen wij ook een gerichte Kickstart van een uur bij ons op kantoor. Vooraf heb jij al een aantal vragen ingevuld waardoor we snel kijken waar eventuele knelpunten zitten. Uiteraard nemen we alle stappen van telefonische acquisitie met je door.

Voor wie?

Ondernemers die het salesheft in handen willen nemen, die weten dat een stok achter de deur soms nodig is en op deze manier de ontwikkeling van hun bedrijf en henzelf een boost willen geven. Hoe groot je bedrijf is maakt niet uit. ZZP of MKB: het gaat er om dat je een mooi product of goede dienst hebt waar je meer klanten voor wilt.

Geïnteresseerd? Meld je aan via ons contact formulier. Dan nemen wij contact met je op! Of bel ons op 088 844 0844

Bel me terug