Marketing actie

Verrassen met een creatieve actie in een onderscheidend en enthousiast gesprek: twee belangrijke ingrediënten voor succes. Wij houden van actie met lef, precies gericht op uw doelgroep. Zo werken wij als onderdeel van uw gehele marketing apparaat.

Hoe maken we samen de beste marketing actie? Door vroegtijdig met elkaar aan tafel te zitten en maximaal gebruik te maken van onze ervaring. Hoe beter de radertjes in elkaar lopen, hoe meer geolied en succesvol uw marketing actie verloopt. Want samen kom je tot de beste oplossingen!

Wij hebben verschillende services om u te helpen dit te perfectioneren, in alle stappen van het proces.

Een voorbeeld van innovatieve telemarketing

Onze opdrachtgever bedacht een prachtige marketing actie, waarbij de klant direct een kant-en-klaar concept kon afnemen. Verpakt in een aansprekende boodschap die aanstekelijk enthousiast was, zijn wij er mee “op pad” gegaan. In 200 leuke gesprekken hebben wij een score behaald van maar liefst 15%! (landelijk gemiddeld 9%) Waar onze opdrachtgever in de bezoeken vervolgens niet een keer zijn concept heeft verkocht, kon hij wel direct een aantal vaste klanten er bij verwelkomen! Voor ons nog altijd een mooi voorbeeld hoe we met een goede actie en flexibiliteit samen met de opdrachtgever tot een prachtig resultaat komen. Niet te vergeten: de leuke samenwerking en het plezier van het werk brachten nog een extra toef op het resultaat!