Klanten werven

Nieuwe klanten werven

Voice to Voice is een professioneel business to business telemarketingbureau. Wij vinden sleutels, openen deuren en scoren met resultaat; de brug tussen uw product of dienst en uw nieuwe klanten.

Onze opdrachtgevers zijn zowel landelijk als regionaal en komen uit zeer uiteenlopende branches. De omvang van een organisatie is daarbij niet van belang. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons, omdat wij korte lijnen hebben en ons persoonlijk betrokken voelen bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van uw wensen spreken onze medewerkers Nederlands (ABN),  Engels of Duits.
 

Werkwijze nieuwe klanten werven

Samen met uw inbreng bereiden wij de te voeren gesprekken zeer goed voor. Wij zorgen dat wij over de juiste vakkennis beschikken en met de juiste verkoopargumenten komen. Daarnaast bellen wij uit naam van uw bedrijf.


Meer over onze werkwijze leest u hier

Telemarketing als één van de oplossingen

Telemarketing is één van onze oplossingen om te komen tot een mogelijke klantrelatie. Wij kunnen u namelijk ook ondersteunen met het trainen van uw salesteam. Op deze wijze haalt u het meeste uit uw marketingactie.

Naast het inplannen van afspraken met uw nieuwe klanten kunt u ons ook inschakelen voor het beheren, continueren en optimaliseren van uw relaties, dit kan zowel als een losstaande actie of als vast onderdeel in uw salesorganisatie.
 

Meer Voice to Voice oplossingen?

Telefoonservice Nabellen mailing/uitnodigingMystery calling 

 

Voice to Voice is een professioneel business to business telemarketingbureau
Neem contact met ons op!