Klantenbestand opschonen

“Een actueel bestand bepaald het succes van uw marketingcampagne”

Een adressenbestand veroudert snel. Jaarlijks muteert 30 tot 40% van de gegevens in uw bestand. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van functie en baan.

Een up-to-date adressenbestand is essentieel voor het succes van uw marketinginspanningen. Met de juiste contactpersonen, e-mailadressen en telefoonnummers komt u aan tafel bij uw potentiele klanten. Ook uw mailing wordt vele malen beter gelezen wanneer deze gericht is aan de juiste persoon binnen de organisatie.

Wij hebben vakkennis, inzicht, salesprofessionals, een enthousiast en betrokken team en de juiste telefoonsoftware om snel de gewenste aanvullende gegevens boven water te halen. En niet te vergeten: altijd de focus op langdurige klantrelaties.
bel met vtvofferte mail

Voordelen van klantenbestand opschonen

  • Snelle check van uw database op accuraatheid en commerciële potentie
  • Ontdubbelen van gegevens
  • Verifiëren van adressen
  • Verrijken van uw database met relevante informatie zoals: telefoonnummers, contactpersonen, e-mailadressen, en bezoekadressen

Werkwijze Voice to Voice

Het opschonen van klantenbestanden of database verrijking doen wij op incidentele basis of in de vorm van een onderhoudscontract. Hierdoor beschikt u te allen tijde over de actuele gegevens van uw (potentiële) klanten voor uw marketing- en verkoopinspanningen. Voorafgaand gaan wij met u om tafel om antwoord te krijgen op de volgende vragen:

  • Waarom wilt u uw klantenbestand opschonen (wat is uw doelstelling)?
  • Wat is uw doelgroep?
  • Welke gegevens gaan wij voor uw checken en/of aanvullen?

Het opschonen en verrijken van uw klantenbestand is vaak lastiger dan u denkt. Wij hebben de ervaring en de kennis dit goed en snel voor u te realiseren, waardoor u verzekert bent van de juiste actuele gegevens.

Voor meer informatie over het opschonen van uw klantenbestand vult u het contactformulier in. U kunt ook contact opnemen met: 088 844 0844.

Meer Voice to Voice oplossingen?

Afspraken inplannen Telefonisch marktonderzoekIn-house telemarketing