Secretariaatsservice

Betrouwbare en professionele managementondersteuning nodig? Door gebruik te maken van onze secretariaatsservice, zowel tijdelijk als structureel, kunt u zich volledig richten op uw kerntaken. Zodat u bij drukte of juist bij een tekort aan personeel of kennis altijd de optimale ondersteuning heeft. Bovendien heeft u niet het risico van vast personeel.

Wat doen wij?

Van agendabeheer tot het verzorgen van de correspondentie via mail/telefoon. Van het stroomlijnen van het secretariaat tot het organiseren van in-companytrainingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé ideale partner voor al uw secretariële en administratieve werkzaamheden. Onze secretariaatsservice kan o.a. bestaan uit:

  • Het maken en versturen van mailingen
  • Agenda beheer – alleen mogelijk i.c.m. telefoonservice
  • Het aannemen van bestellingen – alleen mogelijk i.c.m. telefoonservice

Werkwijze Voice to Voice secretariaatsservice

Op basis van het intakegesprek, waarin u aangeeft waar de behoeftes en eventuele problemen liggen, gaan wij bekijken hoe wij dit voor u kunnen invullen. Daarna maken wij een offerte waarin het uurtarief, het geschatte aantal benodigde uren en een omschrijving van de werkzaamheden wordt opgenomen.

Na wederzijdse goedkeuring volgt er een korte inwerkperiode waarna wij zelfstandig de werkzaamheden gaan uitvoeren. Regelmatig is er overleg met u als opdrachtgever.

Interesse?

Heeft u tijdelijk een secretaresse nodig voor projecten of bij uitval van uw medewerkers door ziekte of zwangerschap? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor een op maat gesneden aanbod.

Meer informatie over onze secretariaatsservice?

Bel ons 088 844 0844 of vul onderstaand contact formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Meer Voice to Voice oplossingen?

Klantenbestand opschonen – Telefoonservice – Sales trainingen