Team

Ons team bestaat uit een vaste kern professionele medewerkers: Een ploeg van 18 frisse en zeer ervaren dames. Klakkeloos bellen, daar doen ze niet aan. Ze willen het naadje van de kous weten van alle diensten, producten en bedrijven waar ze voor bellen. En schromen niet aan te geven hoe het nog beter kan. Juist die eigen-wijsheid levert vaak de voorsprong op! Een klein team betekent voor u: korte lijnen, bekende stemmen en aanpak. Onze ervaren team telemarketeers staat altijd voor u klaar!

Irene de Boer

Oprichter en Salesexpert. Begon ooit in loondienst bij Centric, een ICT-organisatie, als Regio Manager ICT Detachering. Doortastend,
no-nonsens met stevige trekken van een wervelwind. Een ding is zeker: never a dull moment! Of het nu in het werk is, of aan boord…ze heeft de touwtjes strak  in handen en zorgt voor resultaat.

 

 


Pim Pera

Als projectmanager zorg ik dat u als klant wordt begeleid tijdens uw marketingcampagne. Uw wensen komen naar voren tijdens uw opdracht, vooral het afstemmen van een belscript, maar ook het uitkiezen van de juiste doelgroep is een belangrijk onderdeel om de campagne te laten slagen. Iedere week houd ik u op de hoogte van de resultaten en waar nodig sturen we bij. Het analyseren van cijfers en resultaten is een belangrijk onderdeel van het werk als projectmanager bij Voice to Voice.  Maar vooral de vertaling naar de agents/bellers op het project, om de juiste look & feel over te brengen naar uw doelgroep is onze uitdaging.