Telefoonservice Amsterdam

Bent u op zoek naar een telefoonservice Amsterdam? Stromen de telefoontjes binnen en gaat dit ten koste van uw werkzaamheden? Met de telefoonservice van Voice to Voice hoeft u geen gesprek meer te missen. Wij nemen al uw telefoontjes in behandeling en kunnen indien gewenst afspraken inplannen, mailingen verzenden en andere handelingen uit handen nemen. Van ieder gesprek krijgt u direct per mail een uitgebreid verslag. Een extra paar handen heeft u al vanaf 24 euro per maand!

Diensten

Geïnteresseerd in telefonische beantwoording, maar wilt u de telefoontjes zelf afhandelen? kies dan voor onze telefoonservice. Wilt toch een uitgebreid pakket? Kies dan voor onze secretariaatsservice.

Naast telefonische ondersteuning kunnen wij uw bedrijf een boost geven met behulp van succesvolle telemarketing projecten. Onze telemarketing diensten bestaan hoofdzakelijk uit

Telefoonservice Amsterdam

Wie zijn wij? Voice to Voice is een bureau voor B2B telemarketing, backoffice ondersteuning,  telefoonservice en sales trainingen en heeft klanten uit onder andere Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Wij zijn een klein, maar ijzersterk bureau dat bekent staat om haar korte lijnen, vriendelijke medewerkers en professionaliteit. Wij werken enkel en alleen met ervaren medewerkers om de kwaliteit van al onze projecten te waarborgen. Met behulp van onze telefonistes kunt u zich weer concentreren op uw kerntaken, wij houden ons bezig met het verhogen van uw bereikbaarheid en de klanttevredenheid. U kunt er zelf voor kiezen wanneer u uw telefoon naar ons doorschakelt, bijvoorbeeld bij drukte, op specifieke dagen of op bepaalde tijdstippen.