Telefoonservice voor makelaars

Uw makelaarskantoor altijd bereikbaar: ook als u afwezig bent

 • Unieke service: telefonistes met kennis van de makelaarsbranche
 • Vloeiend in Nederlands (ABN), Engels, Duits en Fries
 • Een betrokken team met telefonistes die u en uw kantoor kennen – geen studenten
 • Al een eigen makelaarstelefoniste vanaf € 24,50 per maand
 • Op werkdagen altijd bereikbaar tussen 8:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur
 • Flexibele tijden mogelijk, zelfs 24/7 bereikbaarheid
 • Op ieder gewenst moment doorschakelen
 • Een representatief visitekaartje namens uw makelaarskantoor

“Wij werken inmiddels al weer meer dan een jaar naar volle tevredenheid samen met VoicetoVoice. Wij krijgen van onze klanten te horen dat ze goed en zorgvuldig te woord worden gestaan, daar zijn we erg blij mee. Voice to Voice is echt een verlengstuk van ons bedrijf.”

Probeer onze telefoonservice nu twee weken gratis

Tarieven telefoonservice voor makelaarskantoren

Om u een idee te geven van de mogelijkheden van een telefoonservice voor makelaars, hebben wij drie pakketten samengesteld. De onderstaande pakketten zijn gebaseerd op telefoongesprekken van maximaal 90 seconden. Bij elk pakket is het mogelijk om gesprekken door te laten schakelen naar zowel een vaste lijn als een mobiel nummer. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een belangrijk telefoontje mist.

Makelaarspakket Small

Betalen per gesprek
 • € 24,50 per maand
 • € 2,- per gesprek
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis gespreksverslag per e-mail
 • Geen aansluitkosten

DIRECT BESTELLEN

Meest gekozen

Makelaarspakket Medium

Inclusief 75 gesprekken
 • € 119,85 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis gespreksverslag per e-mail
 • Geen aansluitkosten

DIRECT BESTELLEN

Makelaarspakket Large

Inclusief 150 gesprekken
 • € 221,85 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis gespreksverslag per e-mail
 • Geen aansluitkosten

DIRECT BESTELLEN

Wanneer u andere wensen heeft of 24 uur per dag bereikbaar wilt zijn, bekijken wij graag de mogelijkheden om dit te realiseren. Bel voor meer informatie of een passend advies naar 088 844 0844.

 

Mijn Makelaar Heerenveen over onze telefoonservice:

“Ondanks onze fulltime bezetting op kantoor gebeurt het af en toe dat wij niet iedereen direct te woord kunnen staan. Met Voice tot voice als backoffice gaat er geen contact verloren en weten wij dat gemiste telefoontjes professioneel worden afgehandeld.Binnen een paar minuten ontvangen wij een notificatie van VtV zodat wij de gemiste oproep direct kunnen oppakken”.

Bezichtiging? Wij zorgen dat u bereikbaar bent

Als makelaar leidt u een druk bestaan, zeker nu de huizenmarkt aantrekt. Tijdens een bezichtiging wilt u niet gestoord worden door telefoontjes, want u wilt uw aandacht volledig besteden aan de bezichtiging en de klant.

Maar wat als er op dat moment net een telefoontje met een belangrijk bod binnenkomt? Voor deze momenten is de telefoonservice van Voice to Voice dé uitkomst. Wij beantwoorden uw telefoontjes wanneer u hier zelf niet aan toekomt. Zo kunt u met een gerust hart naar bezichtigingen en andere afspraken gaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw bereikbaarheid.

De telefonistes van Voice to Voice beantwoorden uw telefoontjes op vakkundige wijze en staan uw klanten vriendelijk te woord, passend bij de tone of voice van uw kantoor.

Hoe werkt de telefoonservice?

De ervaren telefonistes van Voice to Voice onderscheiden zich door hun kennis van de makelaarsbranche. De telefonistes begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw telefoontjes zorgvuldig beantwoord worden; juist wanneer u buiten kantoor bent voor een taxatie of een bezichtiging. Onze telefonistes zorgen ervoor dat u nooit meer een belangrijk telefoontje hoeft te missen. Bij urgente telefoontjes kan direct naar u worden doorgeschakeld.

Onze telefoonservice is geschikt voor ieder makelaarskantoor, ongeacht de grootte. U kunt uw telefoon op ieder gewenst moment doorschakelen.

Zo gaat er geen contact verloren en weet u zeker dat alle inkomende telefoontjes correct en professioneel worden afgehandeld. Van elk gesprek ontvangt u een gratis e-mailnotificatie.

Kosteloze e-mailservice

Na elk gesprek ontvangt u een gratis e-mail met een gespreksverslag. Hierin leest u wie er heeft gebeld, wat er is besproken en wanneer u het best terug kunt bellen.

Waarom makelaarskantoren kiezen voor onze telefoonservice

De telefoonservice van Voice to Voice biedt u als makelaar veel voordelen:

 • Wij werken met een klein team van ervaren telefonistes; uw telefoontjes worden dus niet beantwoord door studenten.
 • Onze telefonistes hebben kennis van de makelaarsbranche. Door de vele makelaars in ons klantenbestand kennen zij het vakjargon en zijn ze op de hoogte van ontwikkelingen in de makelaardij.
 • De telefonistes van Voice to Voice schatten de urgentie van telefoontjes voor u in. Belangrijke gesprekken kunnen desgewenst direct naar u worden doorgeschakeld.
 • Wij bekijken samen met u welke informatie uit de gesprekken gehaald dient te worden, zodat u snel en gericht kunt terugbellen.

Ontmoet uw nieuwe telefoniste:


Yvonne, telefoniste

“Voor makelaars kan ik het hele traject verzorgen van de verkoop van een woning. De zorgen van de klant uit handen nemen, daar zit mijn uitdaging!”

Telefoonservice op maat voor makelaars

Kies het pakket dat het best aansluit bij uw makelaarskantoor en wij stemmen onze telefoonservice volledig af op uw wensen. Naast het beantwoorden van telefoontjes, kunt u bij ons ook terecht voor:

 • Het inplannen van afspraken
 • Het verstrekken van informatie
 • Het begeleiden van het verkooptraject van een huis

Bij Voice to Voice is het mogelijk om urgente telefoontjes door te laten schakelen. Voor het doorschakelen van gesprekken naar een vaste lijn betaalt u € 1,35 per gesprek

Het beheren van uw agenda: extra backoffice mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat de telefoonservice past bij uw makelaarskantoor, bieden wij u een aantal backoffice mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn zeer interessant voor uw makelaarskantoor:

 • Wij kunnen voor u een secretariaat of ondersteuning op afstand creëren.
 • Voice to Voice kan mailings verzorgen voor uw makelaarskantoor. Ook het nabellen na bezichtigingen kunnen we u uit handen nemen.
 • Onze medewerkers kunnen uw agenda beheren en bezichtigingen en taxaties voor u inplannen.
 • Wanneer u beschikt over een chatfunctie op uw website, bespaart u tijd door deze te laten beheren door de medewerkers van Voice to Voice. Vragen over taxaties en de aan- en verkoop van huizen beantwoorden wij op via de chat op een professionele manier.

 

Ook interessant voor makelaars:

SecretariaatsserviceVoice to Voice webcareSales trainingen

Telefoniste met feeling voor uw kantoor

Omdat u met onze telefoonservice beschikt over uw persoonlijke telefoniste, bent u ervan verzekerd dat uw klanten te allen tijde behulpzaam en vriendelijk te woord worden gestaan. Urgente zaken, zoals biedingen, blijven dus niet liggen totdat u zelf weer op kantoor bent.

Uw eigen telefoniste beantwoordt de telefoontjes uit naam van uw makelaarskantoor. Onze telefonistes hebben kennis van de makelaarsbranche, waardoor uw klanten denken dat ze met één van uw eigen medewerkers spreken. De telefoonservice voor makelaars zorgt ervoor dat u tijd overhoudt voor belangrijke werkzaamheden en voorkomt dat u geen potentiële klanten misloopt. Voice to Voice zorgt ervoor dat uw makelaarskantoor optimaal bereikbaar is; dit verhoogt de klanttevredenheid.

Test de telefoonservice voor makelaars twee weken gratis

Tijdens de proefperiode probeert u de telefoonservice voor makelaars twee weken gratis uit. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend en bedoeld om u kennis te laten maken met de telefonistes en de werkwijze van Voice to Voice.

Wanneer de telefoonservice naar wens is, kunt u ervoor kiezen om de samenwerking voort te zetten. Aan de hand van een intakegesprek bekijken we uw wensen en geven we u een gericht advies over de mogelijkheden voor uw makelaarskantoor.

Een proefperiode sluit u eenvoudig af door te bellen naar 088 844 0844.

Vragen over de telefoonservice voor makelaars van Voice to Voice beantwoorden we graag. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.