Telemarketingbureau

Telemarketingbureau Voice to Voice is de brug tussen uw product of dienst en uw klanten. Door onze vakkennis, betrokkenheid, salesprofessionaliteit en enthousiasme zijn wij in staat telemarketing succesvol in te zetten voor uw product of dienst. 

Ieder zijn markt en overtuiging, maar wij geloven niet in een grote belorganisatie. Wij geloven in een organisatie waar vanuit een integrale sales gedachte wordt gewerkt door ervaren professionals. Een onderneming waar een lekkere sfeer heerst, zodat het plezier door de telefoon spat. Waar wij als geen ander het vak in de genen hebben en er iedere dag met energie, plezier, maar vooral ook kennis en verleiding aan werken. Wij genieten van iedere score!

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door heel Nederland en komen uit zeer uiteenlopende branches. Op projectbasis werken wij met een team van 15 vaste, continue getrainde en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn uw partner op gebied van telemarketing & backoffice ondersteuning.

Als salesexpert ondersteunt Voice to Voice in de hele keten van klantcontact:

  • Het vasthouden van bestaande relaties tot het werven van nieuwe klanten.
  • Het optimaliseren van uw telefonische bereikbaarheid
  • Het trainen van uw commerciële medewerkers.

Op deze wijze zet u de expertise van Voice to Voice in: als eigen salesteam, als verlengstuk van de eigen backoffice, als trainer. Waarbij kwaliteit voorop staat, daar werken we iedere dag aan!

Vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 088 844 0844.

“Verbonden zijn met uw (potentiële) klanten”

telemarketingMet Voice to Voice telemarketingbureau heeft u altijd:

Zeer diverse activiteiten die allemaal bijdragen aan het vasthouden van bestaande relaties en het werven van nieuwe klanten én aan uw commerciële succes.

Graag tot ziens!

Irene de Boer