Over Voice to Voice

Voice to Voice is in 2001 opgericht door Irene de Boer. Op de markt waren toen al veel telemarketingsbureaus actief, maar vanuit een grote passie voor de kracht van telefonisch contact en een – volgens haarzelf – gezonde dosis eigenwijsheid dat het beter kon, groeide Voice to Voice heel snel uit tot een telemarketingbureau met ideale omvang.

Ieder zijn markt en overtuiging, maar wij geloven niet in een grote belorganisatie. Wij geloven in een organisatie waar vanuit een integrale sales gedachte wordt gewerkt door ervaren professionals. Een onderneming waar een lekkere sfeer heerst, zodat het plezier door de telefoon spat. Waar wij als geen ander het vak in de genen hebben en er iedere dag met energie, plezier, maar vooral ook kennis en verleiding aan werken. Wij genieten van iedere score!

Visie

Met de toenemende communicatiedruk “horen” mensen alleen nog informatie die hen raakt. Wij verbinden met charme, zorgen voor daadwerkelijk bereik en bereikbaarheid. Daarmee worden we kwalitatief de beste in de branche van rechtstreekse bedrijfscontacten. Ondernemingen schakelen ons in omdat ze daadwerkelijk resultaat willen, maar ook omdat ze plezier hebben in de samenwerking. Door compact te blijven maken wij het verschil. Geen snelle jongens, wel frisse topmeiden!

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door heel Nederland en komen uit zeer uiteenlopende branches. Op projectbasis werken wij met een team van 15 vaste, continue getrainde en gemotiveerde medewerkers. Afhankelijk van uw wensen spreken wij Nederlands (ABN), Engels, Duits of eventueel Fries.

Voice to Voice als Backoffice

Als salesexpert ondersteunt Voice to Voice in de hele keten van klantcontact: van het vasthouden van bestaande relaties tot het werven van nieuwe klanten. Van het optimaliseren van uw telefonische bereikbaarheid tot en met het trainen van uw commerciële medewerkers. Op deze wijze zet u de expertise van Voice to Voice in: als eigen salesteam, als verlengstuk van de eigen backoffice, als trainer. Waarbij kwaliteit voorop staat, daar werken we iedere dag aan!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!
Wij zullen er alles aan doen om uw organisatie tot een commercieel succes te maken.