Webshop klantenservice door Voice to Voice

De beste service voor de klanten van uw webshop

 • De klantenservice van uw webshop bereikbaar wanneer u dat wilt
 • Klantenservice op maat: via telefoon, chat, social media en e-mail
 • Ervaren klantenservice medewerker die zich verdiepen in uw webshop
 • Geen studenten, maar professionele medewerkers
 • Profiteer van meer inkomsten dankzij een goede klantenservice
 • Geen aansluitkosten en lage abonnementskosten
 • Uw klanten te woord gestaan in het Nederlands, Engels, Duits of Fries

“Een goede klantenservice is onmisbaar voor iedere webshop. Dankzij een professionele klantenservice weten uw klanten dat u een betrouwbare webwinkel bent. Voice to Voice helpt met het inrichten van de klantenservice en zorgt ervoor dat uw klanten te woord gestaan worden op een manier die past bij uw bedrijf met als resultaat tevreden klanten.”

Klantenservice uitbesteden?

Klantenservice voor webwinkels via telefoon, chat, social media en e-mail

Er zijn tal van redenen waarom klanten contact opnemen met de klantenservice van een webshop. Denk daarbij aan informatie over het retourbeleid, bestellingen die niet ontvangen zijn, vragen over de voorraad en garantiekwesties. Klanten shoppen niet alleen graag online, ze stellen hun vragen ook steeds liever online via hun favoriete kanaal. Contact hoeft dus niet per se telefonisch te verlopen. Ook chatfuncties en bereikbaarheid via social media worden steeds belangrijker bij een optimale klantenbinding. Voice to Voice biedt u dan ook de mogelijkheid om uw klantenservice uit te besteden via diverse kanalen. Of het nu om telefonisch contact gaat of digitaal contact: onze professionele en ervaren medewerkers staan uw klanten te woord op een wijze die past bij uw webshop op de momenten dat u het wenst. Uw klanten hoeven daardoor nooit lang op antwoord te wachten en worden snel verder geholpen.


Kies de service die past bij uw webshop

Bij Voice to Voice begrijpen we als geen ander dat iedere webshop een eigen stijl heeft. We verdiepen ons daarom altijd in uw tone of voice en we bespreken uitgebreid uw wensen en verwachtingen. U profiteert bij ons van een service op maat en uw klanten merken geen moment dat zij te maken hebben met een externe medewerker. De klantenservice medewerkers van Voice to Voice presenteren zich als uw persoonlijke medewerkers en benaderen uw klanten op een manier die past bij uw webwinkel.

Wilt u ook een optimale klantenservice voor uw webshop? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken de mogelijkheden en creëren een abonnement op maat. Bel hiervoor 088 844 0844.

“Ik vind de samenwerking met Voice to Voice heel prettig. Ik hoef voor mijn startende webshop geen extra personeel aan te nemen en mijn ‘collega’s’ van Voice to Voice weten veel beter hoe ze klanten te woord moeten staan dan ik zelf. Het is de investering meer dan waard.”

Verdien de klantenservice van uw webshop terug

Het uitbesteden van de klantenservice van uw webshop levert u een aantal voordelen op:

 • Een klantenservice die beschikbaar is op de momenten dat het u uitkomt. Het is daardoor niet nodig om extra personeel aan te nemen.
 • Klantenservice medewerkers die helemaal op de hoogte zijn van uw webshop waardoor het voor uw klanten net is alsof ze met uw eigen medewerkers in gesprek zijn.
 • Ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uw klanten dus ook te woord kunnen staan via chat en social media.
 • Dankzij hun ervaring weten de medewerkers van Voice to Voice precies hoe ze lastige vragen en klachten moeten behandelen en zorgen ze ervoor dat uw klanten tevreden zijn.
 • Tevreden klanten keren terug waardoor u meer inkomsten heeft en u uw investering terugverdient.

De werkwijze van Voice to Voice

Onze werkwijze staat geheel in het teken van uw webshop. Dat houdt in dat uw persoonlijke klantenservice medewerkers zich verdiepen in uw bedrijf en een tone of voice toepassen die bij u past. Hierdoor merken uw klanten geen verschil tussen uw eigen medewerkers en de klantenservice van Voice to Voice.

Allereerst maken we een afspraak voor een intakegesprek waarbij we uw wensen bespreken. Wij adviseren u over onze mogelijkheden en de diverse kanalen waarop we uw klanten te woord kunnen staan.

Maak kennis met de servicemedewerker voor uw webshop

Naam, webshop klantenservice medewerker

“Het werken voor webshops is afwisselend en misschien nog wel uitdagender dan voor andere bedrijven. Veel vragen komen binnen via chat of social media waardoor het belangrijk is om de juiste toon te vangen en de klant tevreden te stellen. Ik haal veel voldoening uit het helpen van klanten en het oplossen van hun klachten.”

Wij verzamelen waardevolle informatie voor u

Dankzij een optimale klantenservice zorgt u ervoor dat uw webshop goed bereikbaar is. Voice to Voice helpt u niet alleen bij het inrichten van uw klantenservice, maar we kunnen ook waardevolle informatie voor u verzamelen. Hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:

 • Klanttevredenheidsonderzoek
 • Sales trainingen
 • Mystery Calling
 • Nabellen van klanten

 

Ontvang een gratis voorstel voor het uitbesteden van uw webshop klantenservice

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Voice to Voice om de klantenservice van uw webshop uit handen te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en maken een voorstel op maat.

 

Andere diensten van Voice to Voice

Klantenservice uitbestedenTelemarketingTelefoonservice