Wij zijn op zoek naar versterking!

Voice to Voice is een business to business bureau voor telemarketing, sales training en backoffice ondersteuning zoals bijvoorbeeld telefoonservice. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in zowel het binnenland als buitenland en komen uit zeer uiteenlopende branches. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team tijdens de vakantie periode:

 

Telemarketeer (m/v) voor 15 tot 20 uur per week

 

In de functie van telemarketeer benader je telefonisch, vanuit onze locatie in Lemmer, op professionele en prettige wijze potentiële zakelijke klanten voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachten variëren van het maken van afspraken en het doen van klanttevredenheidsonderzoeken tot het updaten van klantenbestanden en relatiebeheer. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een telemarketeer met goede communicatieve vaardigheden.

Profiel

Je bent communicatief vaardig en beschikt over een grote mate van doorzettingsvermogen en vrolijkheid. Je hebt ervaring in het geautomatiseerd verwerken van resultaten en bent assertief. In je werk weet je het tempo erin te houden. Je bent woonachtig in de buurt van Lemmer (Friesland), flexibel inzetbaar en bij uitzondering ook beschikbaar in de avonduren.

Interesse?

Voor een sollicitatie bel je met Irene de Boer 088-844 0844. Geen schriftelijke sollicitaties.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.