Over ons

Bekijk hier ons verhaal

Over Voice to Voice

Wij geloven niet in een grote belorganisatie. Maar wel in een organisatie met ervaren professionals die werken vanuit een integrale salesgedachte. Een onderneming waar een lekkere sfeer heerst, zodat het plezier door de telefoon spat. 

Waar wij als geen ander het vak in de genen hebben en er iedere dag met energie, plezier, maar vooral kennis en verleiding aan werken. Wij genieten van iedere score!

Op projectbasis werken wij met een team van vaste, continue getrainde en gemotiveerde medewerkers. Wij kunnen de klant naast ABN (Nederlands) in het Engels en Duits aanspreken.

Team

Ons team bestaat uit een vaste kern professionele medewerkers: Een ploeg van 18 frisse en zeer ervaren dames. Klakkeloos bellen, daar doen ze niet aan. Ze willen het naadje van de kous weten van alle diensten, producten en bedrijven waar ze voor bellen. En schromen niet aan te geven hoe het nog beter kan. Juist die eigen-wijsheid levert vaak de voorsprong op! Een klein team betekent voor u: korte lijnen, bekende stemmen en aanpak. Onze ervaren team telemarketeers staat altijd voor u klaar!

Irene de Boer

Oprichter en Salesexpert. Begon ooit in loondienst bij Centric, een ICT-organisatie, als Regio Manager ICT Detachering. Doortastend en no-nonsens. Een ding is zeker: never a dull moment!
“Samen met mijn team zorg ik voor optimaal klantcontact. Of het nu gaat om afsprakenplanning via telemarketing of het aannemen van de telefoon en klantenservice. Ik hou mijn bezig met salestrajecten en bezoek dus regelmatig onze klanten. Daarnaast geef ik met veel passie trainingen. Ik word heel blij als ik mensen in de training zie groeien en bloeien van de vaardigheden die ik ze bij heb gebracht.

Vergroot uw bereikbaarheid!
Zorg voor een prettige kennismaking met uw bedrijf