Leads opvolgen

Uitbesteden was nog nooit zo haalbaar. Creëer kansen en groei.

Zodat je bedrijf blijft groeien

Je bedrijf draaiende houden is een ding, het laten groeien is een tweede. Om dat te kunnen doen, moet je leads opvolgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat je geen tijd hebt, of omdat je niet goed weet hoe je van een lead een klant maakt. Huidige accountmanagers zijn waarschijnlijk al veel onderweg, en het aannemen van iemand die al je leads opvolgt, is te duur. Komt je dit bekend voor? Laat Voice to Voice dan je leads opvolgen en laat je bedrijf groeien.

Proefperiode starten
Offerte aanvragen

Leads opvolgen was nog nooit zo simpel

Je leads laten opvolgen zorgt voor continuïteit en flexibiliteit. Want als al je accountmanagers op pad zijn, zorgen wij ervoor dat we alle leads opvolgen. Je zult hierdoor dus ook geen klanten meer mislopen.

Bij lead nurturing is het belangrijk dat je in actie komt op het moment suprême. Wacht je een dag, dan kan je kans zomaar voorbij zijn. Tegelijkertijd moet je ervoor waken dat je geen salesgesprek voert: je moet je leads helpen de beste keuze te maken. Laat dat maar aan onze vriendelijke en ervaren medewerkers over. Of ze nu via de telefoon of het contactformulier binnenkomen: wij volgen de leads snel op. Zo vergroot je de kans op succes. Samen bepalen we de juiste boodschap voor de juist lead en zorgen we ervoor dat je accountmanagers een prettig volle agenda hebben. Is het een zeer interessante lead, dan sturen we ‘m meteen door naar een beschikbare accountmanager.

Meer leads

Hogere omzet

Focus op corebusiness

Zo werkt het

We beginnen met een uitgebreide briefing, zodat we precies weten wat we moeten doen. Zo zorgen we ervoor dat jouw leads het gevoel hebben dat ze een medewerker van je aan de lijn hebben. Via een technische koppeling zorgen we ervoor dat leads via een formulier op jouw website bij ons terechtkomen, zodat wij kunnen gaan bellen. Meestal kunnen we binnen 1 week voor je aan de slag. We kunnen natuurlijk ook een mailing nabellen of een telefonisch klanttevredenheidsonderzoek doen.

  • We volgen ál je leads op.
  • Onze medewerkers hebben veel ervaring met het succesvol opvolgen van leads.
  • Op basis van uitgebreide briefing, zodat beller het gevoel heeft een eigen medewerker te spreken.
  • Eenvoudige, technische koppeling zorgt voor overdracht van de juiste gegevens.
Leads opvolgen uitproberen?
Irene Portret Telefonie

De feiten op een rij

Leads opvolgen gaat op uurbasis. Daarom maken we graag een offerte op maat, die precies aansluit op jouw wensen. Via een API zorgen we ervoor dat de relevante informatie bij ons terechtkomt. Aan het eind van elke maand krijg je een rapport met alle relevante informatie.

We zochten naar een slimme, effectieve manier om leads warm te maken en op te volgen om meer kansen te creëren voor ons bedrijf. We raakten in gesprek met Voice to Voice en merkten direct dat de telemarketeers op basis van ervaring met ons konden meedenken. De samenwerking met Voice to Voice zorgt ervoor dat onze naamsbekendheid is toegenomen, het vertrouwen van klanten in onze dienstverlening groeit, we meer offertes uitbrengen en als gevolg daarvan meer omzet genereren. De aanpak van Voice to Voice is bijzonder effectief en we krijgen echt waar voor ons geld.

Pim Pera
Pim Pera Directeur Instyle Concepts
Bekijk alle reviews

Leads laten opvolgen?

Vraag direct een proefperiode aan van 1 maand en wij bellen de eerste 10 leads gratis. Bevalt het? Dan zetten we onze samenwerking voort op basis van een maatwerkofferte.

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten. Kom je er direct achter hoe we zelf onze leads opvolgen.