Telefoonservice

Altijd bereikbaar met Voice to Voice

Controle onder handbereik

Altijd bereikbaar zijn, dat lukt helaas niet. Soms mis je een telefoontje omdat je in bespreking zit, of zet je je telefoon af en toe uit als je geconcentreerd wilt werken. Hierdoor loop je mogelijk klanten mis, maar een telefoniste of receptioniste in dienst nemen is erg duur. En dan hebben we het nog niet gehad over de tijd die het kost om je voicemails terug te luisteren en terug te bellen. Hoe vaak schiet dat er ook niet bij in? Zonde, zeker als je bedenkt dat er een betaalbare, professionele en flexibele oplossing is: telefoonservice van Voice to Voice. Wij staan je klanten te woord, zodat jij je op jouw werk kunt richten.

Proefperiode starten
Vraag offerte aan

Proefperiode aangevraagd en dan?

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 04

Binnen 24 uur:

Binnen 1 werkdag nemen we telefonisch contact met je op. Vertel ons hoe we jouw klanten het best te woord kunnen staan.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 02

Binnen 36 uur:

We vragen een uniek telefoonnummer voor je aan, zodat je jouw vaste of mobiele telefoon naar ons kunt doorschakelen.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 01

Binnen 48 uur:

Binnen 48 uur staan we je klanten vriendelijk en professioneel te woord. Zo ben je altijd optimaal telefonisch bereikbaar.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 03

Tevreden?

Wil je na de proefperiode ook optimaal bereikbaar zijn? Dan blijven we met alle plezier de telefoon beantwoorden.

Altijd telefonisch bereikbaar? Geen probleem!

Stel je eens voor: jouw bedrijf is altijd telefonisch bereikbaar, zonder dat jij de hele dag met je telefoon in de weer hoeft te zijn. Met onze telefoonservice is dat precies wat je krijgt. Onze telefonistes staan jouw klanten vriendelijk te woord, wat zorgt voor een professionele uitstraling en optimaal klantcontact. Je zult nooit meer een potentiële klant mislopen omdat je even de telefoon niet kunt opnemen, elke beller krijgt de aandacht die hij verdient.

Die bellers weten trouwens niet dat je een externe telefoonservice gebruikt, we staan je klanten te woord zoals je dat zelf zou doen. Het mooiste is dat telefoonservice van Voice to Voice flexibel in te zetten is. Is het druk, dan schakelen we snel bij. Andersom betaal je niet voor overcapaciteit als het rustiger is.

Elke beller krijgt antwoord

Betaalbaar en flexibel

Focus op je bedrijf

Zo werkt het

Onze telefoonservice is geschikt voor praktisch elke ondernemer en elk bedrijf, ongeacht de grootte of de branche. Denk hierbij aan makelaars en paramedici. Zodra we gaan samenwerken, krijg je een uniek telefoonnummer om je telefoontjes naar door te schakelen, zodat wij weten voor welk bedrijf we opnemen. Er verandert tegelijkertijd niets aan je eigen telefoonnummer. Je kunt de telefoonservice daarnaast ook aanvullen met agendabeheer.

Tijdens de intake nemen we een vragenlijst door om de communicatiestijl te bepalen, zodat je bellers goed geholpen worden. Meestal kunnen we binnen 2 werkdagen voor je aan de slag. We sturen je gratis een e-mail na een gesprek, waarin we je laten wie er gebeld heeft en waarom. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je terugbelt, zonder dat je tijd kwijt bent aan het afluisteren van je voicemail.

  • Op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het is zelfs mogelijk om onze telefoonservice 24/7 in te schakelen.
  • Ervaren en vriendelijke telefonistes.
  • Telefoonservice in het Nederlands, Engels en Duits.
  • We beantwoorden 90% van de telefoontjes binnen 30 seconden.
  • We verstrekken informatie, nemen bestellingen op en noteren orders.
  • Je kunt altijd zelf opnemen en alleen de overloop naar ons door te sturen.
Telefoonservice uitproberen
Telefoonservice Uitproberen

De feiten op een rij

Onze telefoonservice is al beschikbaar vanaf € 25,30 per maand, waarbij je € 2,07 per gesprek betaalt. Je krijgt dan gratis een e-mail van elk gesprek. Je kunt direct een gratis proefperiode van 2 weken aanvragen, we kunnen binnen 1 tot 2 werkdagen voor je aan de slag. Daarna is je contract maandelijks opzegbaar, je betaalt geen aansluitkosten.

Omdat wij veel onderweg zijn, lukt het ons niet om iedereen die belt te woord te staan. Bij de uitoefening van ons vak werken we met goed materieel en uitstekend gereedschap. Dan kan de binnendienst natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat we Voice to Voice hebben gevraagd om voor ons de telefoon aan te nemen, binnenkomende e-mails af te handelen en onze agenda’s te beheren. Daarmee is onze klantenservice uitstekend op orde. Fijn voor onze klanten. En fijn voor ons, want het geeft veel rust.

Rob Schuil Directeur Schuil Isolatiezorg

We staan vaak alleen of met z’n tweeën in de winkel. En we hebben regelmatig afspraken met klanten. Deze afspraken duren soms tot wel twee uur. We willen onze klanten ongestoord aandacht geven, dus tijdens deze afspraken kunnen we geen telefoontjes beantwoorden. Het geeft heel veel rust dat Voice to Voice de telefoon aanneemt. We krijgen na ieder telefoongesprek een mailtje met een korte samenvatting. Heel handig, want zo weten we precies waar het over gaat en kunnen we ons goed voorbereiden voordat we terugbellen.

Ivona Skokic eigenaar Woninginrichting-AanHuis.nl Groningen

Telefoonservice uitproberen?

Je mag onze telefoonservice een maand lang proberen. De eerste twee weken met een maximum van 20 gesprekken zijn gratis. Tevreden over onze telefoonservice? Dan zetten we onze samenwerking voort.

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of nog meer wilt weten, dan kun je contact met ons opnemen. We beloven dat we de telefoon opnemen!