Telefoontraining

Beter bellen in no-time
2-daagse training klantvriendelijk & commercieel telefoneren

Een goed telefoongesprek voeren is best een uitdaging

Met wat voor reden een klant of potentiƫle klant ook belt, je wilt ze altijd zo goed mogelijk helpen. Meestal gaat dat prima, maar lang niet altijd. Misschien lukt het je niet om mensen via de telefoon te overtuigen, of weet je niet goed hoe je moet omgaan met boze klanten. Ook is het lang niet altijd makkelijk om problemen van bellers op te lossen. Sterker nog: het voeren van een goed telefoongesprek is sowieso best een uitdaging!

Je kunt natuurlijk een telefoniste in dienst nemen die al deze zaken voor je afhandelt. Een slimmere oplossing is om een telefoontraining bij Voice to Voice te volgen.

Vraag een offerte aan

Een betere beller verkoopt sneller

Stel je eens voor dat je praktisch elk telefoongesprek succesvol kunt afronden. Dat je iedereen die belt omdat hij nog een beetje twijfelt, kunt overtuigen. Of dat je simpelweg meer kunt verkopen aan bestaande klanten.

Met een goede commerciƫle telefoontraining op zak, zal het afhandelen van telefoontjes niet meer vervelend zijn. Je zult boze of ontevreden klanten kunnen helpen en behouden, je klanttevredenheid zal stijgen en de positieve reviews zijn niet van de lucht.

Je krijgt een praktische telefoontraining op maat, die we incompany kunnen verzorgen. De deelnemers leren aan de hand van praktische voorbeelden hoe ze telefoontjes beter kunnen afhandelen.

Wil je toch liever niet zelf bellen, dan kun je ook je klantenservice uitbesteden.

Ervaren trainers

Direct toepasbaar

Praktijkgericht

Zo werken we

We beginnen een telefoontraining altijd met een uitgebreide intake. Dat gaat onder andere over het doel dat je voor ogen hebt en de zaken waar je nu tegenaan loopt.

Ook kijken we naar je doelgroep, de boodschap die je wilt overbrengen en op welke manier we dat het beste kunnen doen. Een ander belangrijk onderdeel is het bespreken en vastleggen van de juiste communicatiestijl.

Uiteraard hebben we het ook over praktische zaken, zoals het aantal deelnemers.

Irene Intake Inzet

De belangrijkste kenmerken van onze telefoontraining

  • Vriendelijke en ervaren trainers
  • Snel van start
  • Telefoontraining op maat
  • Incompany gegeven

Offerteaanvraag en mogelijkheden

Een telefoontraining van Voice to Voice is precies afgestemd op jouw wensen, dus de offerte is dat ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden eens door te nemen!

  • Hidden

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of nog meer wilt weten, dan kun je contact met ons opnemen. We beloven dat we de telefoon opnemen!