Antwoordservice

Antwoordservice

Bent u ondernemer of zzp’er en op zoek naar een geschikte antwoordservice? Dan bent u bij Voice to Voice aan het goede adres. U beschikt al over een telefoniste op afstand voor maar 24 euro per maand. Handig als u behoefte heeft aan een extra paar handen.
 

Altijd bereikbaar
Uw bedrijf is op werkdagen altijd bereikbaar met de antwoordservice van Voice to Voice. Met ruim 16 jaar ervaring weten onze secretaresses uw klanten professioneel te woord te staan en verder te helpen.

Doorschakelen wanneer u wilt
U bepaalt zelf wanneer uw telefoon wordt doorgeschakeld

  • alleen tijdens afwezigheid
  • als u telefonisch in gesprek bent
  • of u kunt er voor kiezen om al het telefonische verkeer door ons te laten beantwoorden én af te laten handelen. Dat levert u enorme tijdwinst op!

Professionele en persoonlijke aanpak
Onze secretaresses werken als verlengstuk van uw bedrijf. Voice to Voice biedt uw klanten een zorgvuldige aanpak en een persoonlijk gesprek, passend bij uw bedrijf. U ontvangt na ieder telefoontje direct een verslag van het gesprek per mail.

Antwoordservice op maat

Wilt u een uitgebreide afhandeling van het telefoontje door bijvoorbeeld gegevens direct te verwerken in uw systeem? Ook dat is mogelijk! Aanvullend is het mogelijk om o.a. de volgende zaken voor u te regelen:

  • Agendabeheer en afsprakenplanning
  • Het aannemen van bestellingen
  • Het verzenden van mailingen
  • Het verzenden van brochures

Waarom kiezen voor Voice to Voice

Met de toenemende communicatiedruk “horen” mensen alleen nog informatie die hen raakt. Wij verbinden met charme, zorgen voor daadwerkelijk bereik en bereikbaarheid. Daarmee worden we kwalitatief de beste in de branche van rechtstreekse bedrijfscontacten.

Ondernemingen schakelen ons in omdat ze daadwerkelijk resultaat willen, maar ook omdat ze plezier hebben in de samenwerking. Door compact te blijven maken wij het verschil. Geen snelle jongens, wel frisse topmeiden!
 

Diensten

Naast onze antwoordservice helpen wij u ook graag met het maken van afspraken met prospects en klanten, databaseverrijking, agendaplanning voor accountmanagers en telefonische onderzoeken. Meer telemarketing mogelijkheden vindt u hier.

Geïnteresseerd in een secretaresse op afstand? Lees hier meer over onze secretariaatsservice of neem contact met ons op via het telefoonnummer 088 844 0844.

Altijd complimentjes ontvangen van klanten over de “leuke collega’s” is wat Voice to Voice toevoegt. Ik stop nooit meer met telefoonservice, maximaal effect – minimale kosten.

Tonn

Ik ben heel blij met Voice to Voice. De bellers worden professioneel en vriendelijk te woord gestaan door Voice to Voice en ik ontvang direct via de mail een samenvatting.

Claudia van der Laan

Betrouwbare organisatie met uitstekende dienstverlening en zijn echt een representatief verlengstuk naar onze klanten.

Free Skate

Bent u ondernemer of zzp’er en op zoek naar een geschikte antwoordservice?
Neem contact met ons op!