Telemarketing

Expert in het telefonisch overtuigen van uw klanten

Krijg meer opdrachten met telemarketing

De kracht van de telefoonservice van Voice to Voice zit in haar kleinschaligheid en de oprecht betrokken telefonistes. Een telefoniste moet uw organisatie begrijpen en precies weten welke tone of voice bij uw klanten past. Telemarketing is dé manier om meer opdrachten te krijgen. Wij zijn experts in het telefonisch overtuigen van uw klanten. U kunt ons inzetten voor tal van disciplines. 

Proefperiode starten
Offerte telemarketing

Telemarketing: van acquisitie tot leads opvolgen

Leads genereren

Terugwinnen ‘slapende’ klanten

Ondersteuning marketingcampagnes

We focussen op lange termijn relaties

Wij hebben vakkennis, inzicht, salesprofessionals en een enthousiast en betrokken team. En niet te vergeten: altijd de focus op langdurige klantrelaties.

Wij kunnen afspraken maken om:

  • Een nieuw product of dienst onder de aandacht te brengen
  • Nieuwe klanten te werven
  • Oude klanten terug te winnen
  • Nieuwe doelgroepen aan te boren
  • Relaties te beheren
Telemarketing uitproberen
Telemarketing Lange Termijn Relaties

5 tot 10% meer rendement

Laat geen omzet liggen

Leads en mailings nabellen verhoogt een rendement met 5 tot 10%. Laat die omzet niet liggen. Wij nemen deze kostbare tijd uit handen en weten de potentiële klant te overtuigen van uw bedrijf of dienst.

De telemarketingcampagnes van Voice to Voice zijn een groot succes. Het heeft ons een hele mooie omzetvermeerdering en veel nieuwe klanten opgeleverd. Om eerlijk te zijn: ik heb het smoordruk!

Sybe Bakker Directeur-eigenaar Laboclean

Eerst uitproberen?

Wij kunnen in een pilotfase 10% van de mailingontvangers of beurscontacten nabellen. Wanneer blijkt dat nabellen effectief is, bellen wij de hele mailing of een groter deel van de mailing of alle (beurs)leads na.

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of nog meer wilt weten, dan kun je contact met ons opnemen. We beloven dat we de telefoon opnemen!