B2B-Telemarketing

Samen zorgen voor groei

Voor een continue stroom klanten

Meer klanten is bijna altijd beter. Helaas heb je niet altijd de tijd om potentiële klanten na te bellen. Of ligt het je gewoon niet zo om leads te genereren via de telefoon? Koude acquisitie wordt natuurlijk niet zomaar ‘koud’ genoemd. En om elke prospect nu persoonlijk te gaan bezoeken, is ook niet echt haalbaar.

Of misschien wil je een nieuw product of nieuwe dienst succesvol in de markt zetten, maar weet je niet goed hoe? Of wil je eindelijk eens dat klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren, als je maar de tijd had. Al deze zaken kun je nu bij ons neerleggen. Met B2B-telemarketing zorgen we samen met je verkopers voor groei.

Proefperiode starten
Offerte B2B-telemarketing

Jouw salesteam altijd op weg

Hoe mooi zou het zijn dat jouw verkopers altijd alleen op weg zijn naar de meest veelbelovende prospects? Daar zorgen we voor met telemarketing voor B2B. Onze vriendelijke medewerkers bellen potentiële en bestaande klanten en overtuigen ze om zaken met je te doen.

We creëren kansen voor je bedrijf en een continue stroom nieuwe klanten en opdrachten. Tegelijkertijd zorgen we voor naamsbekendheid en vertrouwen, omdat jouw bedrijf oprechte interesse toont in praktisch alle prospects.

We werken samen met je salesteam om ervoor te zorgen dat je meer offertes uitbrengt en meer omzet draait. Ook zijn verloren en ‘slapende’ klanten nooit te ver weg voor ons om ze te bereiken.

Leads genereren

Terugwinnen ‘slapende’ klanten

Ondersteuning marketingcampagnes

Zo werkt het

Telemarketing voor B2B van Voice to Voice is geschikt voor elk B2B-bedrijf dat telefonische acquisitie wil gebruiken. De grootte van je bedrijf of de branche waarin je opereert, maakt niet uit. Onze medewerkers weten dankzij jouw input precies wat je van ze verwacht.

We beginnen met een uitgebreide intake. Hierin bespreken we het doel van de telemarketing, en komen we alles te weten over de doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Samen komen we vervolgens tot een passende aanpak op maat, en spreken we af op welke manier we de resultaten vastleggen. We maken ook afspraken over de communicatiestijl die onze medewerkers hanteren en de tijden waarbinnen je wilt dat we bellen.

Dankzij onze flexibiliteit kunnen we snel beginnen en opschalen als dat nodig is. Onze medewerkers hebben veel ervaring met cold calling en zullen je verrassen met uitstekende resultaten. Er zijn trouwens ook mogelijkheden om je klantenservice aan ons uit te besteden, of om telefoontraining te volgen zodat je zelf een betere beller wordt.

B2B-telemarketing uitproberen
B2B-telemarketing Lange Termijn Relaties

De mogelijkheden van B2B-telemarketing

Breed inzetbaar

Onze telemarketing voor B2B is erg breed inzetbaar. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Telefonische acquisitie
  • Leads opvolgen
  • Ondersteuning marketingcampagnes
  • Nieuwe klanten werven
  • Relaties beheren
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Mystery calling
  • Nieuwe producten of diensten introduceren

De telemarketingcampagnes van Voice to Voice zijn een groot succes. Het heeft ons een hele mooie omzetvermeerdering en veel nieuwe klanten opgeleverd. Om eerlijk te zijn: ik heb het smoordruk!

Sybe Bakker Directeur-eigenaar Laboclean

We zochten naar een slimme, effectieve manier om leads warm te maken en op te volgen om meer kansen te creëren voor ons bedrijf. We raakten in gesprek met Voice to Voice en merkten direct dat de telemarketeers op basis van ervaring met ons konden meedenken. De samenwerking met Voice to Voice zorgt ervoor dat onze naamsbekendheid is toegenomen, het vertrouwen van klanten in onze dienstverlening groeit, we meer offertes uitbrengen en als gevolg daarvan meer omzet genereren. De aanpak van Voice to Voice is bijzonder effectief en we krijgen echt waar voor ons geld

Pim Pera
Pim Pera Algemeen directeur Instyle Concepts

B2B-telemarketing in het kort

Wil je telemarketing voor B2B eerst uitproberen? Dat kan: we kunnen bijvoorbeeld een bepaald percentage nabellen van mensen die een mailing van je hebben ontvangen, of waar je op een beurs contact mee hebt gehad. Als dat effectief blijkt, kunnen we natuurlijk opschalen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of nog meer wilt weten, dan kun je contact met ons opnemen. We beloven dat we de telefoon opnemen!