Telefoontraining

Haal het maximale uit telefoongesprekken. Verbeter uw telefonische vaardigheden met de trainingen telefonische acquisitie en klantvriendelijkheidstraining.

Haal het maximale uit uw telefoongesprekken
Trainingen

Gegeven door een ervaren coach

Interactief

cases vanuit uw eigen organisatie

Inclusief

Certificaat en naslagwerk

Praktisch

Direct toe te passen in werksituaties

Telefoontrainingen

Ook op maat mogelijk

Haal het maximale uit telefoongesprekken

Verbeter uw telefonische vaardigheden met de trainingen telefonische acquisitie en klantvriendelijkheidstraining.

Een telefoontraining zorgt ervoor dat u onderscheidend kunt zijn bij onderhandelingen met klanten. Aan de orden komen klanten overtuigen, communicatietechnieken, effectief inspelen op de persoonlijkheid en behoeftes van de gesprekspartner en praktische tips. 

Vraag een offerte aan

Training

Tijdens deze incompany-training of training op locatie leren de deelnemers hun gesprekken te verbeteren en daarmee meer succes te boeken in telefonische verkoop. 

Een training bij u op kantoor

Wilt u dat een van onze telefoontrainers bij uw bedrijf langskomt om een training te geven? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan

Klantvriendelijkheidstraining

Wie vriendelijk te woord wordt gestaan, is sneller geneigd af te nemen. Word een goede gesprekspartner, leer écht luisteren naar de klant en hoor ook wat achterliggende behoeftes zijn tijdens deze incompany-training. 

Meer over Voice to Voice
Vergroot uw bereikbaarheid!
Zorg voor een prettige kennismaking met uw bedrijf