Telefoondienst makelaardij

De sleutel naar optimale bereikbaarheid van je makelaarskantoor

Altijd aandacht voor kopers en verkopers

Als makelaar staat je telefoon in deze tijd waarschijnlijk roodgloeiend. En je rent van de ene bezichtiging naar de andere, neemt taxaties op en bent in gesprek met kopers en verkopers. Tussendoor je telefoon beantwoorden schiet er vaak bij in. En het afluisteren van je voicemail is ook tijdrovend, zeker als het voor niks is omdat mensen hun gegevens niet achterlaten.

Misschien heb je er al eens aan gedacht om een telefoniste of extra backofficemedewerker in dienst te nemen, maar hebben de kosten daarvan je afgeschrokken. Maar tegelijkertijd wil je ook geen nieuwe kopers en verkopers mislopen.

Met de telefoondienst makelaardij van Voice to Voice hoeft dat ook niet. Wij bieden een betaalbare en flexibele oplossing waarmee jij altijd bereikbaar bent.

Proefperiode starten
Vraag offerte aan

Proefperiode aangevraagd en dan?

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 04

Binnen 24 uur:

Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een briefing. We horen graag hoe we potentiële kopers en verkopers te woord kunnen staan.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 02

Binnen 36 uur:

Je hebt een speciaal telefoonnummer nodig om jouw vaste of mobiele telefoon eenvoudig door te schakelen. Dit nummer vragen wij voor je aan.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 01

Binnen 48 uur:

Binnen 48 uur staan we je potentiële kopers en verkopers professioneel en vriendelijk te woord. Vanaf nu ben je altijd optimaal telefonisch bereikbaar.

Voice To Voice Procedure Icon Set 4 2021 03

Happy?

Wil je na de proefperiode ook optimaal bereikbaar zijn? Dan blijven we met alle plezier de telefoon beantwoorden en staan we kopers en verkopers te woord.

Verlengstuk van je makelaardij

Met onze telefoondienst onderscheid je je van je concurrenten. Jij bent namelijk altijd bereikbaar én iedereen die belt wordt professioneel en vriendelijk geholpen. Onze telefonistes geven elke beller de juiste aandacht, terwijl niemand hoeft te weten dat je een externe telefoonservice gebruikt.

Heb je een chatfunctie op je website en wil je dat de vragenstellers snel een reactie krijgen? Maak dan ook gebruik van onze livechatservice. We geven je inzicht in de behoeftes van je klanten, helpen bezoekers converteren en zorgen voor meer leads. 

We kunnen ook je agendabeheer doen in Realworks of andere CRM-software, zodat jij je volledig kunt richten op je vak.

Je zult nooit meer een klant mislopen omdat je de telefoon niet opneemt, dat beloven we. Bovendien is onze dienst betaalbaar, schaalbaar en flexibel.

Elke beller direct geholpen

Schaalbaar en flexibel

Focus op je kantoor

Werkwijze telefoondienst makelaardij

De telefoondienst voor makelaars van Voice to Voice is geschikt voor alle makelaarskantoren, of het nu groot of klein is. We leggen allereerst de communicatiestijl vast, zodat onze ervaren telefonistes met je bellers praten zoals jij dat wilt.

Vervolgens krijg je een uniek telefoonnummer waar binnenkomende telefoontjes naar doorgeschakeld worden, zodat we weten voor welke makelaar we de telefoon beantwoorden.

Na afloop van elk gesprek sturen we je een e-mail met een samenvatting en alle relevante informatie.

  • We beantwoorden 90% van de telefoontjes binnen 30 seconden.
  • Onze professionele telefonistes staan je bellers vriendelijk te woord, in het Nederland, Engels of Duits.
  • Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00.
  • Overloopfunctie: dan nemen we alleen op als jij geen tijd hebt.
Telefoondienst makelaardij uitproberen

Telefoondienst makelaardij in het kort

Onze telefoondienst makelaardij is beschikbaar vanaf € 40,50 per maand (incl. 6 gesprekken). Je krijgt een e-mail met alle relevante informatie over het gesprek. Je krijgt de eerste 2 weken gratis, daarna is je contract maandelijks opzegbaar. Als je nu aanvraagt, kunnen we binnen 2 werkdagen al beginnen! Je contract is maandelijks opzegbaar en de eerste 2 weken zijn gratis. Als je nu aanvraagt, kunnen we binnen 2 werkdagen beginnen.

Bekijk de leaflet

Als makelaar ben ik vaker niet dan wel op kantoor. En als ik op kantoor ben, zit ik vaak met klanten aan tafel. Tijdens adviesgesprekken, bezichtigingen of als ik een taxatie opneem, wil ik niet afgeleid worden door binnenkomende telefoontjes. Maar ik wil wel dat mijn klanten snel te woord worden gestaan. Daarom neemt Voice to Voice alle inkomende gesprekken aan, beheren ze mijn agenda en volgen ze alle leads die via Funda binnenkomen onmiddellijk op. Dit levert mij een grote tijdsbesparing op, geeft rust en zorgt voor een professionele uitstraling van mijn makelaarskantoor.

Ruud Gort Eigenaar Van Swoll Makelaars
Bekijk alle reviews

Telefoondienst makelaardij uitproberen?

We kunnen binnen 2 werkdagen beginnen met de gratis proefperiode van 2 weken. We handelen dan maximaal 20 gesprekken voor je af. Ben je tevreden, dan doen we je een aanbod op maat en gaan we door zoals we hebben afgesproken.

Dit doen we ook

Alle diensten

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of nog meer wilt weten, dan kun je contact met ons opnemen. We beloven dat we de telefoon opnemen!