Vergeet de bestaande klant niet

Dit zijn de klanten waar de bedrijven doorgaans mee bezig zijn, maar hoe zit het eigenlijk met het onderhouden van deze relaties?

Vaak worden de bestaande klanten en relaties vergeten en wordt de focus gericht op het werven en relatiebeheer van nieuwe klanten. Natuurlijk wordt de telefoon even niet opgenomen tijdens een belangrijk gesprek en wordt er een voicemail ingesproken.

Hoe vaak krijgen uw klanten uw voicemail aan de lijn en wat betekent dit voor de relatie met uw klanten?

Geef ook bestaande klanten direct die persoonlijke aandacht die ze verdienen. Of het nu gaat om piekdrukte of bereikbaarheid tijdens meetings of afwezigheid, anno 2016 is het belangrijker dan ooit om klanten en relaties direct aandacht te geven.

Contact en aandacht, oftewel direct antwoord en gehoord worden. Klinkt simpel, en dat is het ook. Geef de klanten direct een persoonlijk gesprek en een professioneel antwoord, ook tijdens afwezigheid! Persoonlijke aandacht, voor al uw klanten.
 

Optimaal bereikbaar, ook voor de bestaande klanten?

Optimaal bereikbaar, ook voor de bestaande klanten?
Door de bereikbaarheid en persoonlijke aandacht te verbeteren. Uw klantenservice op een rijtje met Voice to Voice. Klantenservice is natuurlijk niet alleen telefonisch, maar ook e-mail en online bieden steeds meer bedrijven contactmogelijkheden. Onze antwoordservice is te combineren met e-mail en chat, maar ook flexibel inzetbaar, schakel ons in wanneer u dat nodig heeft.

Alles over onze Antwoordservice vindt u hier.

Voice to Voice neemt de telefoon voor u op tijdens piekmomenten, overflow of afwezigheid.
Onze medewerkers geven uw klanten direct de aandacht die ze verdienen.

Probeer de eerste twee weken uit!
Terug naar vorige pagina
Vergroot uw bereikbaarheid!
Zorg voor een prettige kennismaking met uw bedrijf